VOUCHER FOTO CADOU

Dăruieşte celor dragi sau oferă-ţi chiar ţie un voucher foto cadou de la Alexandru Bialis Photography pentru a crea o stare de bine memorabilă.

Începând de la 10 euro!

Voucherul  este valabil 2 ani de la data achiziţiei (730 zile calendaristice) şi este transmisibil către terţe persoane

Spune-le şi prietenilor tăi de acest voucher!


Un cadou perfect pentru :

 • pasionații de fotografie creativă începători sau mediu avansaţi, interesați de cursuri foto ONLINE LIVE sau înregistrate

   

 • rezervarea de ședințe foto individuale și de cuplu organizate în Viena sau împrejurimi

   

 • angajarea de servicii de fotografie pentru nuntă, botez sau diverse alte evenimente care vor avea loc pe teritoriul Austriei, României sau în locaţii din alte destinații. 

Voucherul va sosi pe adresa de email a persoanei căreia îi va fi destinat, la ora și data stabilită de tine.

Dacă ți-l vei dărui în nume personal, acesta va sosi în câteva minute pe adresa ta de email, unde îl vei putea păstra în siguranță până la folosire.

Totul online, simplu și rapid în deplină securitate cibernetică.


5 motive consistente pentru a oferi voucherul foto de la Alexandru Bialis Photography celor dragi sau chiar ţie

1. Din câteva click-uri, vei aduce bucurie în sufletul celor care doresc să savureze magia universului fotografic profesionist și care poate nu au avut curajul sau ocazia să îl „guste” încă

 

2. Vei putea programa din timp o MEGA SURPIZĂ. Ziua și ora trimiterii-primirii vocherului o stabilești chiar tu. Acesta va ajunge pe adresa de email a persoanei cărei vrei să îl oferi, în momentul decis de tine.

 

3. Este un cadou pe care îl poți oferi în orice moment, din orice loc te afli, chiar și last minute. Faci totul online aici pe această pagină, fară bătăi de cap, fară blocări în traficul auto și timp pierdut prin magazine fizice. 

 

4. Soldul neconsumat al unui voucher de la Alexandru Bialis Photography este valabil 2 ani de la data achiziționării iniţiale a acestuia. (730 zile calendaristice)

 

5. Valoarea voucherului o vei putea stabili chiar tu, prin încărcarea online a acestuia cu suma dorită de tine. 

Ce mai trebuie să ştii

 

 • Soldul și valabilitatea voucherului vor putea fi verificate în orice moment pe această pagină, introducând în formularul de achiziție, codul unic de verificare atașat voucherului, care va sosi odată cu acesta pe adresa de email indicată de tine

 • Codul unic de identificare al voucherului va putea fi folosit pentru cumpărarea oricărui serviciu sau produs existent pe acest site (cursuri foto online live sau înregistrate, fotografii de înaltă rezoluție din secțiunea SHOP, rezervarea de ședințe foto sau fotografierea de evenimente private sau business etc.)

   

 • Dacă un serviciu sau produs disponibil pe acest site are un preț egal cu valoare voucherului,  achizitionarea respectivul produs se va putea face folosind exclusiv codul unic al voucherului, fără alte costuri suplimentare

 • În cazul în care voucherul are o valoare mai mare față  de serviciul sau produsul achiziționat, soldul rămas al voucherului respectiv, se vă diminua cu valoare cumpărăturilor respective și vă putea fi folosit cu succes pentru alte cumpărături

 • În cazul în care voucherul are o valoare mai mică față de serviciul sau produsul achiziționat, se va plăti doar diferență 


Toate cele descrise mai sus sunt proceduri extrem de simplu de realizat, datorită interfețelor de achiziție online foarte intuitive.

Voucherul va putea fi utilizat pentru :

 

cursuri foto și workshop-uri ONLINE înregistrate – preţuri începând de la 10 euro pe modul – în curând în anul 2021

 

cursuri foto individuale ONLINE LIVE pt. începători şi avansaţi – cel mai solicitat serviciu în această perioadă; se organizează la cerere; preţuri începând de la 200 euro

 

• cumpărarea de fotografii de înaltă rezoluţie din SHOP-ul online al site-ului  meu alexandrubialis.com

cursuri foto și workshop-uri fizice de grup organizate în România şi Austria preţuri începând de la 165 euro (se vor organiza în funcţie de reglementările în vigoare privind bio-securitatea socială)

 

ședințe foto individuale și de cuplu  realizate cu precădere în Viena şi împrejurimi; preţuri începând de la 250 euro

 

ședințe foto business solicitate cu precădere în Viena şi imprejurimi; preţuri începând de la 250 euro

servicii de fotografie de produs – în funcţie de dimensiunea produselor, cantitate, complexitate şi locaţia  fotografierii, preţuri începând de la 150 euro

servicii de fotografie de nuntă sau botez – în funcţie de locul şi durata orelor necesare fotografierii evenimentului, preţuri începând de la 350 euro; ex: Viena şi împrejurimi

diverse alte evenimente și proiecte foto private sau corporate

Încarcă cu suma dorită voucherul cadou şi oferă-l persoanei dragi sau oferă-ţi acest voucher chiar ţie.

Totul durează doar câteva minute folosind formularul de mai jos

Prin accesarea butonului „Cumparati” de mai jos, sunteti de acord cu politica noastra de Prelucrarea datelor personale

Întreabă-mă și te ajut
Sunt aici pentru tine.


Apasă și apelează direct de pe telefon! 

RO: +40 744 577 087

AT: +43 676 470 31 51

Luni-Vineri 10,00-19,00 ; Sambata 10,00-15,00
Ora Austriei


Apasă și comunică cu mine direct pe:

WhatsApp Austria | WhatsApp România

Alexandru Bialis
Despre mine 
————

Eu sunt Alex

„Bolnav” de fotografie creativă în formă continuată din 1994. După o prezență profesională neîntreruptă în calitate de fotograf în orașul Timișoara, începând din anul 2018 sunt stabilit în Austria, localitatea Parndorf .

Practic fară pauză profesia de fotograf dedicat 100% din timp, de peste 26 de ani.  Fac fotografie cât e ziua de lungă, ba chiar și noaptea și public pe acest site foto-crâmpeie de dincolo de prezent, culese de mine de a lungul multor ani.

De ce fotografie şi doar fotografie?

O întrebare simplă dar care generează răspunsuri complexe. Uneori controversate. Concluziile mele:

… din fascinație pentru lumea de dincolo de prezent 

… din admirație pentru puterea imaginii de a aduce trecutul aproape de noi

… din încântarea pe care o simt când văd emoția din ochii celor care îmi apreciază munca

… din dorința de a rezista provocărilor în faţa celor care o contestă.

 

Click-uri cu aparate foto digitale (DSLR) – vreo 1,2 milioane

Alea pe aparate foto analogice (cu film foto) nu le mai socotesc că nu mai termin.

Clienți multumiți – vreo 1000 să tot fie, dacă mă gândesc bine

Nu i-am adăugat și pe cei care îmi călcau zilnic pragul atelierului foto din Timișoara din Calea Aradului, pentru developări de poze și serviici foto curente. Cunoscătorii locului știu povestea.

Portofoliu fotografic

Nuntă, Botez, Ședințe foto in & out-door, Food, Business & Produs

Organizez cursuri foto de peste 11 ani. 

————

Respir fotografie, că-i cu parfum de magie. Cât îi ziua de lungă, ba chiar și noaptea. Și am spus că-i păcat să nu împărtășesc și cu alţii tot ce am învățat în peste 26 de ani de pozat la greu.

 

Organizarea de cursuri foto fizice este un proiect care a “împlinit” 37 de sesiuni realizate de mine în Timişoara, de-a lungul a 11 ani iar în premieră în toamna lui 2019, aceste cursuri au prins viaţă inclusiv în Austria, pentru comunitatea românilor de aici.

 

Părerea cursanţilor mei

————

De la cursurile foto adunate

————

M-am adaptat contextului anului 2020

————

Datorită pandemiei, începând cu primăvara anului 2020, am mutat acest proiect inclusiv în ONLINE şi astfel am organizat primele cursuri foto individuale Live care s-au bucurat de un succes neaşteptat.

 

Pun aici şi 2 poze cu mine în acţiune

————

 

Mai jos sunt eu ”în zbor” surprins de către unul dintre participanţii la cursurile mele de fotografie, exersând tematica ”Subiecte in mișcare”

 

10001-sara curs foto 2018

Şi nu uita! Pentru experienţe fotografice memorabile …

Încarcă cu suma dorită voucherul cadou şi oferă-l persoanei dragi sau oferă-ţi acest voucher chiar ţie.