ŞEDINŢĂ FOTO ÎN VIENA

Răsfaţă-te cu un cadou perfect

de Mărţişor

sau de 8 Martie

 

Doar 99,-
Euro

 

Locaţie outdoor: Centrul Vienei

Data: 5/6 Martie 2022

Trăieşte ineditul vieţii în Viena. Răsfaţă-te cu o şedinţă foto, un cadou perfect de Marţişor sau de 8 Martie.

Oferă-ţi ţie sau unei persoane dragi, şansa de a savura magia unei şedinţe foto în centrul istoric al capitalei Austriei. O alegere excelentă pentru a pune în valoare farmecul și eleganţa feminității prin fotografii cu adevărat memorabile. Numărul de rezervări e limitat.


Grăbeşte-te!

Ultima zi a rezervărilor:

3 martie 2022, ora 19.00
GMT+1, ora Austriei

Au mai rămas:

Doar  99,-Euro

 

Cui se adresează

Pentru că martie, este Luna femeii, această ședință foto are că tematică, surprinderea exuberanței și feminității doamnelor și domnișoarelor în cea mai inedită formă artistică.

Ședința foto va fi una de tip individual în care abordarea fotografică include fotografierea în cadrul aceleași sesiuni foto, a unei singure persoane de sex feminin.

Pentru a participa la această ședință foto trebuie să ai cel puțin 18 ani împliniți.
 

Vezi în cele două galerii de mai jos fotografii realizate de mine în centrul Vienei în ședințe foto cu tematică similară

Cunoşti prieteni care ar dori să ofere cadou persoanei dragi o şedinţă foto în Viena? Spune-le şi lor!

Distribuie

Cum se va desfăşura

În funcție de vestimentația  pe care o vei folosi pentru ședință foto, eu voi alege pentru abordarea fotografică,  o scenă adecvată din cadrul peisajul urban din zonă, iar apoi exact cum ai văzut în galeriile foto de mai sus, voi surprinde fotografic ipostazele care îți definesc cel mai bine personalitatea.

Când şi de la ce oră

Pentru a participa la şedinţă foto, poţi alege una din zilele weekend-ului 5- 6 martie 2022, zilnic în intervalul orar 9.00-17.00

 

În tot acest interval de timp, vei putea rezerva doar pentru tine, 30 de minute de sesiune foto în care doar tu vei fi vedeta.

Durata şedinţei foto

Așa cum deja ai dedus probabil din descrierea de mai înainte, durata ședinței foto este de 30 minute

Câte fotografii vei primi

Mesajul artistic al ședinței foto în ansamblu va fi prioritar față de cantitatea fotografiilor pe care le voi livra
Atunci când fotografiez mă concentrez asupra abordării fotografice conceptuale și asupra comunicării cât mai eficiente cu modelul și mai puțin asupra numărului de apăsări pe buton, doar așa de dragul cantității.

 

Totuși din experiență pot spune că livrarea unui număr 20-25 de fotografii finale cu ipostaze elegante și editate profesional, este o variantă realistă și rezonabilă pentru durata și tematica acestei sesiuni foto.

Despre editare, cum vei primi fotografiile și alte detalii tehnice:

Unde concret

Locațiile în care va avea loc ședința foto sunt străzile și zonele pietonale situate în preajma Palatului Hofburg din centru Vienei.

Tot aici ne vom și întâlni pentru a da startul ședinței foto, mai exact în zona Michaelerplatz, situată în fața Palatului Hofburg. 

 

Alăturat am pus și o fotografie făcută de mine acolo că să îți fie mai ușor de vizualizat locul de întâlnire.

Odată ce am stabilit ora la care vom începe şedinţa foto, eu te voi întâmpina în piața Michaelerplatz, în fața porții de acces către curtea interioară a Palatului Hofburg, super motivat că să dăm startul acestui inedit proiect fotografic. (vezi locul în fotografia alăturată)

Cum poţi ajunge în zonă

Dacă te vei deplasa cu metroul spre zona Michaelerplatz  (Palatul Hofburg), cele mai apropiate stații unde trebuie să cobori, sunt Stephansplatz, liniile U1/U3 sau Herrengasse, linia U3

Numărul de rezervări e limitat

Dat fiind faptul că fotografierea creativă a persoanelor, necesită o deosebită atenție la detalii și o bună înțelegere a personalității modelului, numărul de rezervări posibile va fi limitat la câteva persoane pe zi, în fiecare din cele două zile alocate acestui proiect. Aşa că nu lasa totul pe ultima clipă. 

Ultima zi a rezervărilor:

3 martie 2022, ora 19.00
GMT+1, ora Austriei

Au mai rămas:

Încă mai sunt locuri disponibile!

  actualizat astăzi, 29 mai 2022 

Cunoşti prieteni care ar dori să ofere cadou persoanei dragi o şedinţă foto în Viena? Spune-le şi lor!

Distribuie

Cum rezervi şedinţa foto

Ședința foto vă avea loc pe baza de programare, în funcție de rezervările existente deja.

Rezervarea şedintei foto se face în doi paşi simpli, astfel:

Pasul 1.

Contactează-mă

Încă mai sunt locuri disponibile!

  actualizat astăzi, 29 mai 2022 

O poţi face telefonic sau direct pe WhatsApp folosind numărul de telefon de mai jos. Astfel imi vei comunica în care din zilele, 5 sau 6 martie  și la ce oră, în intervalul orar 9.00-17.00, preferi să realizăm şedinţa foto.

Intră în legătură cu mine

 

Apasă pe numărul de mai jos și apelează direct pe telefon

+43 676 470 31 51


Apasă pe textul verde și contactează-mă pe:

WhatsApp

Odată ce îți voi confirma telefonic că ora și ziua preferate de tine pentru a face ședința foto sunt încă disponibile, vei plăti 100% în avans costului ședinței foto în valoare de 99,- euro

Ora și dată aleasă de tine se vor considera rezervate, după ce voi primi confirmarea plății tale din partea operatorul de plăți cu care eu lucrez. (Stripe și/sau Erste Bank Austria)

Pasul 2.

Plăteşte şedinţa foto

Doar după ce ți-am confirmat că ziua și ora preferată de tine pentru şedinţa foto sunt încă disponibile, alege una dintre cele două modalități de plată de mai jos:

METODA 1

Plata online cu card bancar direct aici pe site
Avantajul acestei metode de plată este că îți pot confirma în cateva minute validarea plății și rezervarea ședinței foto, pentru ora și ziua stabilite împreună în prealabil.

99,- euro

Prin plata acestei sedinţe foto, sunteţi de acord cu politica noastră de: Prelucrarea datelor personale

Imediat după apăsarea butonului roşu de mai sus, se va deschide interfața securizată a operatorului de plăţi online Stripe unde plăteşti în deplină siguranţă.  NU RATA după efectuarea plăţii, pagina care se va deschide imediat, unde te rog să completezi şi să îmi trimiţi formularul de acolo cu cele câteva date suplimentare necesare întocmirii facturii fiscale

 

METODA 2

Transfer bancar, pe bază facturii pe care ți-o voi trimite pe email.
Aceasta metodă de plată implică o durată puțin mare de timp în ceea ce privește confirmarea plății tale și o recomand ca soluţie de rezervă

Pentru a putea rezerva sedinţa foto prin această metoda de plată, te rog completeză  şi trimite-mi formularul de mai jos cu cele câteva date  necesare întocmirii facturii fiscale

Câmpurile marcate cu*sunt obligatorii!

Datele tale se vor folosi doar in scopul pentru care acest formular a fost creat. Despre Prelucrarea datelor personale aici

 
Să îţi zic câte ceva despre mine
––––
 

Eu sunt Alex

„Bolnav” de fotografie creativă în formă continuată din 1994. După o prezență profesională neîntreruptă în calitate de fotograf în orașul Timișoara, începând din anul 2018 sunt stabilit în Austria, localitatea Parndorf .

 

Practic fară pauză profesia de fotograf dedicat 100% din timp, de peste 26 de ani.  Fac fotografie cât e ziua de lungă, ba chiar și noaptea și public pe acest site foto-crâmpeie de dincolo de prezent, culese de mine de a lungul multor ani.

Și îmi plac provocările. Profesionale desigur. Cred că se vede în poza de mai jos. Aparatul foto a supraviețuit.

1,2 milioane click-uri făcute cu aparate foto digitale (DSLR)

Alea făcute cu aparate foto analogice (pe film) încă nu le-am numărat, dar îmi amintesc că schimbarea pe sistem digital am făcut-o începând de prin anul 2001.

1000 clienți multumiți să tot fie dacă mă gândesc bine

Aceştia sunt doar cei cu care am lucrat pe bază de angajament la evenimente, şedinţe foto sau proiecte corporate. Nu îi mai adaug şi pe cei care îmi călcau zilnic pragul studioul foto din Timișoara din Calea Aradului, pentru developări de poze și serviici foto curente (care erau cu sutele pe saptămână), pentru că altfel nu mai termin cu număratul.

De ce fotografie şi doar fotografie?

 

O întrebare simplă dar care generează răspunsuri complexe. Uneori controversate. Concluziile mele:

… din fascinație pentru lumea de dincolo de prezent 

… din admirație pentru puterea imaginii de a aduce trecutul aproape de noi

… din încântarea pe care o simt când văd emoția din ochii celor care îmi apreciază munca

… din dorința de a rezista provocărilor în faţa celor care o contestă.

Răsfaţă-te cu cadoul perfect de Mărţişor

sau de 8 Martie

 

ŞEDINŢĂ FOTO ÎN VIENA

Locaţie outdoor: Centrul Vienei

Data: 5/6 Martie 2022

Cunoşti prieteni care ar dori să ofere cadou persoanei dragi o şedinţă foto în Viena? Spune-le şi lor!

Distribuie

Slide Prelucrarea datelor personale Impressum - Date firmă © 2021 - alexandru bialis e.U Contact Termeni și condiții