Curs foto online Live individual personalizat

Dacă ești pasionat de fotografie creativă cu aparate foto DSLR sau Mirrorless și vrei să descoperi secretele din spatele fotografiilor memorabile, acest tip de curs foto individual online live este pentru tine.

Alegând acest tip de curs foto online, vei dobândi o gândire fotografică solidă care îţi va permite să abordezi cu succes, majoritatea genurilor fotografice.

Pe lângă oportunitatea de a solicita cursuri foto personalizate nevoilor tale, pe această pagină vei găsi inclusiv module de curs foto cu tematică prestabilită, cum ar fi „Bazele fotografiei creative”, un curs foto complet, dedicat celor aflați la început de drum în universul fotografiei cu acest tip de aparate foto.

Avantajele unui curs foto online individual

 • Pentru că tu vei fi singurul participant, vei putea absorbi în cel mai eficient mod, informaţii fotografice esenţiale formării și dezvoltării tale că fotograf.

 • Vei avea plăcerea să primeşti răspunsuri la întrebarile pe care le vei adresa, fără să aştepţi să îţi vină „rândul la cuvânt”, aşa cum se întâmplă de obicei în cursurile foto online de grup.

   

 • Vei putea să pui câte întrebări doreşti, fără teama că ceilalți colegi din cadrul unui curs foto de grup, „te-ar judeca” .

   

 • Vei putea să soliciţi cursuri şi consultanţă foto configurate special pentru tine, astfel încât să rezolvi propriile tale dilemele fotografice şi nu ale altora.

   

 • Vei învăță fotografia în ritmul tău, pe baza unui program orar pe care îl vom stabili împreună.

   

 • După fiecare sesiune de curs foto vei avea acces în mod exclusiv la înregistrarea video a acesteia, pentru că tu să îți poți reîmprospăta la nevoie unele informații.

Ajută-ţi prietenii să înveţe fotografie!

Poți oferi cadou acest tip de cursuri foto online live, chiar şi prietenilor tăi pasionaţi de fotografie.
Vei putea încarcă un voucher foto cadou cu suma dorită, folosind butonul de mai jos:

 

Voucher cadou


Voucher-ul va sosi în scurt timp pe adresa de email a persoanei alese de tine. Simultan vom primi, atât eu, tu cât şi aceasta, datele de contact necesare pentru a ne putea pune în legătură. 

 

Doar 10% din tot ce şi-ar fi dorit  să transmită

E…WOW! Nici nu am ştiut cum să reacţionez când am citit prima oară.
Am primit multe aprecieri de la foștii participanți la cursurile de fotografie organizate de mine şi le mulţumesc mult pentru fiecare feedback, dar aceasta este unul din gama care m-a lăsat „fără replică”.

 

Recenzia de față, acordată de unul dintre cursanții cu care am avut onoarea și plăcerea să lucrez individual, e atât de lungă și profund scrisă, încât am avut nevoie de 3 capturi de ecran consecutive că să o pot împărtăși cu tine.
Trebuie să îi mulțumesc lui Flavius și aici pentru aceste frumoase cuvinte.

5/5

Poţi solicita şi tu, un curs foto online live individual cu tematică prestabilită sau cursuri foto online şi consultanţă foto personalizată nevoilor tale.

 “Sala ta de curs foto online”

Pentru ca tu să absorbi informația în cel mai eficient mod, „am decorat sala de curs” confom principiului “de departe pot să te simţi confortabil şi prezent în locaţie”.

 

Ca să îți faci o imagine de ansamblu asupra modului de desfăşurare a acestor cursuri de fotografie online live, în exemplul video de mai jos, vei vedea cum arată una dintre interfețele didactice ale cursului „Bazele fotografie creative”, curs foto destinat începătorilor. 

 

În funcție de tipul de curs foto online de care tu vei avea nevoie, eu voi adapta fiecare interfață, potrivit tematicii acestuia.

O FRICĂ (NE)JUSTIFICATĂ

Deși aveam mare experiență în realizarea de cursuri foto cu prezență fizică în locație, (peste 35 de cursuri realizate la momentul respectiv), atunci când am inițiat primele cursuri foto online live, mai ales cele dedicate începătorilor cu zero cunoștinte în domeniu, mă gândeam că posibilii cursanți vor fi reticenți în a se înscrie.

 

Trăiam cu teama că aceștia ar putea fi convinși că procesul de învățare privind mânuirea creativă a aparatelor foto DSLR sau Mirrorless, are nevoie neapărat de prezența fizică a trainerului alături de cursant.

 

Și…surpriză, lucrurile au stat cu totul alfel.

Îți las alături o parte din feedback-urile primite de la cei care mi-au oferit încrederea și au absolvit cursurile mele foto online.

5/5

EXPERIENŢA MEA FOTOGRAFICĂ

Vreau să știi că eu ofer doar informații și soluții tehnice verificate de mine în aproape 30 de ani de activitate fotografică full time și te voi ajuta conform competențelor mele dobândite în tot acest timp.

 

Că să îți faci o imagine asupra genurilor fotografice în care eu te pot îndruma, mai jos am inclus o galerie Foto & Video cu abordări foto reprezentative realizate de mine de-alungul timpului.

Galeria foto „cu de toate”

„Joacă-te” cu sageţile, (click stânga-dreapta) ca să vezi galeria „cu de toate” de mai jos.  Am pus „puţin din fiecare”, pentru că dacă aş pune tot ce am fotografiat în viaţa asta, cred ca mi-ar trebui mii de de galerii cu alte mii de poze inside. 

Galeria video
Behind the scene & Making of

Fotografierea unei ape curgătoare

Picături de apă „sub apă”

Restaurare de fotografie veche

Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR

APĂS „BUTONUL CA SĂ CE?

Sau altfel spus…“Ce doresc să obțin înainte de click-ul fotografic decisiv și cum?”

 

Pentru majoriatea genurilor fotografice în care vei utiliza aparate foto DSLR sau Mirrorless, există un set de principii și reguli tehnice universal valabile, care odată corelate în mod logic, te vor ajuta să obții rezultate spectaculoase în cel mai scurt timp.

 

Ei bine, în cursurile de fotografie organizate de mine, te voi învăța cum să găsești de fiecare dată, răspunsul corect la întrebarea de mai sus. 

 

Iar pe deasupra, te voi ajuta să descoperi cât de fotografiabilă este viața cu lucrurile și întâmplările sale, care la prima vedere nu îți spun mai nimic din punct de vedere creativ.

Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR

Adică te voi ghida pas cu pas pentru ca tu să dobândești acea gândire fotografică de care ai nevoie ca să intuiești rapid:

 • Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, atât cei tehnici cât și cei legați de compoziția cadrului, în funcție de genul fotografic abordat

 • Ce fel de obiective foto să folosești și cum, în funcție de abordarea fotografică de moment

 • Ce echipamente foto suplimentare ai nevoie, (blițuri externe și/sau lumini de studio, fundaluri, stative etc.) în cazul fotografiei de produs

 • Cum să editezi cât mai eficient fotografiile în Adobe Lightroom și /sau Adobe Photoshop, în funcție de tipul și cerințele fotografiilor tale

 • Ce trucuri fotografice să folosești pentru că fotografiatul să devină și să rămână pentru tine o activitate relaxantă, chiar dacă o vei duce la nivel de profesie principală

   

 • Multe, multe alte informaţii  legate de fotografiei, pe care, dacă eşti pasionat de acest domeniu, sunt convins că dorești să le afli 
Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR

REŢETA FRUSTRĂRII PROFESIONALE

cu care sigur nu greşeşti atunci când „vrei dureri de cap”!

 
Majoritatea începătorilor petrec sute de ore pe net, absorbind o grămadă de informații de ici de colo, mai mult sau mai puțin utile și pe care încearcă să le aplice de regulă greșit.
Rezultatele vor fi de regulă, invers proporționale cu valoarea investițiilor, atât în tehnologia foto cumpărată neinspirat cât și în timpul alocat cu informarea confuză.
 

Premizele frustrării iși vor face simțită prezența, iar în final dezamăgirea va fi uriașă. Din păcate unii chiar vor renunța.

 

Crede-mă că știu cum e pentru că și eu am trecut prin toate astea cu mult timp în urmă și nu îți recomand să faci la fel.
 
Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR

BANALA FILOZOFIE SUPER ŞTIUTĂ

dar foarte des ignorată

Așa cum nici cele mai scumpe oale de gătit, nu dau gust singure mâncării, așa nici aparatele foto, oricât ar fi de mari și negre, nu gândesc în locul fotografului. 

 
Informarea greșită, dușmanul succesului.
 
Mulți din cei care vor să pășescă în universul fotografiei creative sau chiar își doresc o carieră în fotografia profesionistă, încep prin a investi la întâmplare, sume semnificative în aparate și obiective foto, unele chiar din gama profesională.

O treabă bună, nu zic că nu, dar s-ar putea ca achizițiile făcute, să nu fie tocmai potrivite cu genul fotografic în care vor dori să se exprime.
 
Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR

Din experienţă am învăţat …

… că fotografiile de succes se fac mai întâi cu mintea. Camera foto e doar o simplă unealtă care trebuie stăpânită. Și nu trebuie să fie neapărat mega scumpă.

 
Înainte de toate ai nevoie de:
 • Viziune
 • Gândire fotografică
 • O bună cunoaștere tehnică a aparatului tău fotografic

   

Vestea bună e că…fotografia creativă se învață exact ca orice altă activitate umană!
Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR

DACĂ VREI SĂ …

 • înveţi fotografie creativă în ritmul tău, chiar din confortul casei tale

   

 • îţi perfecţionezi unele tehnici fotografice ca să depăşeşti blocajele care te ţin pe loc în evoluţia ta ca fotograf

 • economisești timp prețios pentru a te informa corect

 • afli de ce noul tău aparat foto ”nu face poze faine”

 • începi o carieră în fotografia profesionistă

 • faci fotografii spectaculoase chiar şi la nivel de hobby

 • înveți să găndești creativ din perspective fotografice

 • înțelegi ce se ascunde în spatele succesului fotografic

 • savurezi prezentul din perspectiva unui artist

… atunci aceste cursuri foto online sunt pentru tine

CURSURI FOTO ONLINE LIVE INDIVIDUALE

Poţi solicita cursurile foto individuale cu tematică prestabilită sau cursuri şi consultanţă foto personalizată nevoilor tale.
Alege variantele disponibile de mai jos!

RELAŢIA DINTRE PARAMETRII

ISO, DIAFRAGMA, TIMP DE EXPUNERE

Curs foto online individual live
Durata: 3 ore

160 euro
Bonus: Controlul profunzimii de câmp + Studii de caz

Oferă voucher cadou!

Probabil unul dintre cele mai importante module de curs foto, din întreaga paletă didactică a domeniului, atunci cand te afli la început de drum în studiul fotografiei creative.

După doar 3 ore de curs, vei reuşi să stabileşti în mod logic, de fiecare dată, combinația ideală dintre aceşti trei parametrii în funcţie de genul fotografic abordat.

Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR


Un modul de curs foto dedicat tuturor celor care chochetează deja cu mânuirea aparatelor foto DSLR sau Mirrorless dar care simt că totuși fotografiile lor „ies bine” la modul întâmplător, mai ales atunci când vine vorba de expunerea corectă a acestora.

Acest modul de curs online individual cu durata de 3 ore, este parte integrantă a cursului foto numit „Bazele fotografiei creative” cu durata de 16 ore, disponibil de-asemenea în paleta de cursuri foto online individuale de pe această pagină.

Parcurgând chiar și numai acest modul de curs, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că multe dintre dilemele cu care te-ai confruntat atunci când îți pierdeai răbdarea cu setarea camerei tale foto, vor fi de domeniul trecutului. 


Revelaţia supremă o vei trăi odată cu bonusul promis

Toate ca toate, dar după ce vei vedea „pe viu” cum poţi controla impecabil profunzimea de câmp, în funcţie de genul fotografic abordat, te vei îndragosti a două oară de fabulosul univers al fotografiei cu aparate foto DSLR sau Mirrorless.

„Joacă-te” cu sageţile, (click stânga-dreapta) sau apasă butonul „Play” din dreapta jos,ca să vezi cum se modifică profunzimea de câmp.
Din experienţă îţi spun

Înțelegerea temeinică a relației dintre parametrii ISO, Diafragma și Timp de expunere, este un aspect esențial mai ales atunci când te afli într-o sesiune foto tematică outdoor și vrei să realizezi în mod constant și rapid, serii de fotografii memorabile expuse corect.

Imaginează-ți disconfortul cu care te vei confrunta la editare, atunci când  dintr-o serie de 50-100 de cadre realizate în cadrul unei ședințe foto cu persoane, vei avea zeci de expuneri extreme de diferite, de la fotografii mult prea întunecate până la imagini atât de luminoase, încat nu vei mai face diferența dintre albul dantelat fin al unei rochii de mireasă de exemplu și albul unei coli de hârtie.

Și mai mult de atât, de regulă vei constata că exact cea mai expresivă atitudine a modelului tău, o vei găsi în fotografia a cărei supraexpunere sau subexpunere, nu va mai permite recuperarea prin editare a texturii feței sau a detaliilor fine din vestimentația acestuia.


Cu cât eşti mai rapid cu atât mai bine


Dacă ai deja cu un aparat foto DSLR sau Mirrorless și ai început să descoperi magia fotografiei cu acest tip de camere foto, cred că ți-ai dat seama că pentru diferite situații fotografice, trebuie să combini în mod logic dar mai ales creativ, valorile parametrilor ISO, Diafragma și Timp de expunere, astfel încât expunerea cadrului anticipat înainte de click-ul foto decisiv, să fie cât mai corectă.

Însă durata exagerat de mare alocată setării aparatului foto, mai ales atunci când fotografiezi persoane, este “moartea pasiunii”, atât a fotografului cât și a modelelor.

În ziua nunții de exemplu, mirele și mireasa vor aloca probabil una, două ore pentru o sesiune foto doar cu ei, timp în care vă trebui să le oferi din plin tot ce poți că fotograf.

Atunci când lucrezi cu modele umane, fotografiile cele mai expresive le vei obține în faza de relaxare și conectare maximă a modelelor cu tine și nu după ce sa instalat starea de epuizare fizică și mentală a acestora.

Cu cât vei pune mai mult în repaus, persoana pe care o fotografiezi pentru că tu să îți setezi potrivit camera foto în funcție de lumina ambiantă, (a cărei intensitatea poate varia foarte mult de la un loc la altul al spațiului în care fotografiezi), cu atât mai mult vei diminua starea de empatie dintre tine și model. Și sigur nu vrei asta.

Dacă lucrezi deja cu un aparat foto DSLR sau Mirrorless, probabil că ești familiarizat cu valori ca ISO 400, ISO 800 sau ISO 6400, valorile 2.8 ,4, 5.6 etc. ale diafragmei sau cifre că 1/125 s și 1/15s, valori specifice timpului de expunere. Dar…

Ți-ai pus întrebarea care este relația dintre toți acești parametrii?


Dacă vrei să:

 • înţelegi pentru totdeauna relaţia de reciprocitate dintre parametrii ISO, Diafragmă şi Timp de expunere

 • scapi de stresul fotografiilor expuse incorect

 • găsești rapid și constant combinația ideală dintre aceşti parametrii în funcţie de genul fotografic abordat

 • deţii controlul profunzimii de câmp în fotografie de fiecare dată

solicită acest modul de curs foto.

Cel mai solicitat curs

BAZELE FOTOGRAFIEI CREATIVE

Curs foto online individual live
Durata: 16 ore

495 euro

Oferă voucher cadou!

O călătorie foto didactică completă cu durata de 16 ore, în care pornind de la zero, vei înțelege:

 • Cum funcționează întregul proces tehnic şi creativ în fotografia cu aparate foto DSLR şi Mirrorless

 • Modul în care editarea inspirată, poate îmbogății mesajul artistic al fotografiilor tale.

Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR


În acest curs foto online individual cu durata de 16 ore,  vei învăţa să anticipezi rezultatul fiecărui click, astfel încât abordarea oricărui gen fotografic va deveni pentru tine super intuitivă şi relaxantă, indiferent de tipul sau marca aparatului foto DSLR sau Mirrorless utilizat.

„Bazele fotografie creative”, este un curs FOTO destinat:

 • pasionaților aflați la început de drum în călătoria prin magicul univers al fotografiei creative 

 • entuziaștilor care sunt conștienți că încă se confruntă cu dileme tehnice atunci când se afla în fața unei provocări fotografice 

 • tuturor celor care vor să învețe în scurt timp practici fotografice verificate și perfecționate de mine în aproape 30 de ani de activitate fotografică full time, activitate care continuă la fel de intens și în prezent


Un curs foto în care vei înţelege definitiv:

 • cum şi când trebuie să preiei controlul aparatului foto folosind modul „M” (manual) şi cum să faci setări logice în funcţie de abordările tematice, compoziţia cadrului fotografic şi obiectivele foto folosite 

 • care este relația logică dintre valorile diafragmei, a timpului de expunere și a parametrului ISO pentru ca fotografiatul în cele mai dificile de condiții de iluminare să devină o cu adevărat reconfortant pentru tine
 • cum să editezi inspirat şi rapid folosind softul Adobe Lightroom, pentru ca să obţii şi tu fotografii cu impact vizual memorabil
 
Ce vei învăța concret la acest curs foto?

(printre multe altele)

 
 • Cum să faci mereu fotografii clare fără teama că “îți va fugi focusul”, atunci când te afli în fața cadrului fotografic irepetabil
 • Cum să configurezi rapid, setările aparatului tău foto în funcție de lumină și genul fotografic abordat
 • Cum să faci fotografiile perfecte folosind celebrul și enigmaticul mod ”M”
 • Principalele reguli de încadrare pentru ca fotografiile tale să spună o poveste
 • Cum să alegi cel mai potrivit obiectiv foto pentru fotografia dorită
 • Cum să găsești cele mai inspirate rezolvări pentru cele mai dificile situații fotografice
 • Cum să îți găsești inspirația în editarea fotografiilor tale pentru a le adaugă o deosebită valoare artistică
 • Cum să publici fotografii remarcabile și de impact pe Facebook, Instagram sau pe propriul tău website
 • Multe alte trucuri care te vor motiva să treci la abordări fotografice din ce în ce mai spectaculoase

  Solicită acum acest curs foto!

 

CURSURI ŞI CONSULTANŢĂ FOTO PERSONALIZATE

 

Cursuri / consultanţă foto online individuală 
de la 45 euro/oră 

Oferă voucher cadou!

O oportunitate atât pentru începătorii în fotografia cu aparate foto DSLR sau Mirrorless cât şi pentru fotografii care, deși au dobândit o oarecare experienţă, au nevoie de informații punctuale pentru a depăşi blocajele cu care se confruntă atunci când vor să abordeze anumite genuri fotografice cu grad ridicat de complexitate. 

Curs foto online cu Alexandru Bialis. Fotografie didactica cu modele: manechini din lemn si aparat foto DSLR


Cursurile foto individuale personalizate configurate în urma solicitărilor tale punctuale, diferă de cursurile foto individuale cu tematică prestabilită şi care au deja preţul afişat pe pagina de prezentare pe care tocmai te găseşti.

 

În continuare îţi prezint cele două variante prin care vei putea să beneficiezi de informaţii punctuale esenţiale, necesare dezvoltării tale ca fotograf, precum şi tarifele orare aferente:

1. Consultanţă fotografică personalizată

Dacă îți lipsesc unele informaţii care te țin pe loc în călătoria ta prin fascinantul univers al fotografiei creative cu aparate foto DSLR sau Mirrorless, te voi putea ajuta cu sfaturi utile adaptate punctual nevoilor tale cum ar fi:

 • Folosirea creativă și setarea blițului extern atașat aparatului tău foto

 • Îmbinarea creativă a luminii de bliț cu cea ambientală în fotografia de eveniment,  ședințe foto cu modele sau alte genuri fotografice

 • Fotografierea cu decor ambiental, a diferitelor produse, inclusiv a preparatelor culinare, cu lumină de studio controlată, atât  tip LED cât și sisteme tip studio bliţ

 • Fotografierea produselor și amplasarea realistică a acestora pe fundal alb, cod HEX #ffffff, pentru magazine online. (fotografie tip e-Commerce)

 •  Folosirea adecvată a diferitelor obiective foto în funcție de genurile foto abordate

 • Configurarea unei truse foto (aparat+obiective+blițuri) în cazul în care dorești să achiziționezi primul tău aparat foto DSLR sau Mirrorless

 • Editarea rapidă și creativă fotografiilor în Adobe Lightroom și/sau Adobe Photoshop în funcție de mesajul artistic pe care dorești să îl transmiți

 • Diferite alte soluții punctuale adaptate diferitelor situații cu care te confrunți în genurile fotografice abordate

Preţ consultanţă foto:

Prima oră: 80 euro/ oră

Următoarea oră: 60 euro/oră
(oră consecutivă)

După două ore consecutive ale întâlnirii din ziua respectivă, facturarea se va face în fracţiuni de 1/2 oră. 
Adică 30 min.= 30 euro

2. Cursuri foto personalizate

După caz şi în funcție de:

 • numărul total de ore necesare unui curs personalizat nevoilor tale

 • numărul de zile şi întâlniri online, anticipate ca fiind necesare finalizării cursului foto

 • gradul de complexitate şi tematica personalizată a cursului foto respectiv

 • frecvenţa săptămânală şi durata fiecărei întâlniri online

îţi voi configura inclusiv o ofertă de preţ personalizată.

Preţ curs foto personalizat:

de la 45 euro/oră *

* Valabil în cazul în care respectivul curs va avea o durată anticipată mai mare (10-15 ore)

Toate aceste aspecte şi multe altele, le vom stabili în prima noastră întâlnire online gratuită în care ne vom cunoaște.

Alexandru Bialis
trainer-ul tău de fotografie

IA LEGĂTURA CU MINE!

Completează formularul de mai jos și trimite-mi informațiile care mă vor ajuta să înțeleg  provocările tale în domeniul fotografiei creative, pentru a-ţi putea recomanda sau configura cursul foto care ţi se potriveşte.

Odată ce am primit mesajul tău, te voi contacta în cel mai scurt timp pentru a stabili împreună prima noastră întâlnire online gratuită.

P.S. Dacă ţi-a scăpat cumva, vezi aici şi Voucher-ul foto cadou. E super fain dacă vrei să îţi ajuţi prietenii să înveţe fotografie creativă. 

Pentru alte informații, apelează numerele de telefon de mai jos. În cazul în care nu voi putea raspunde apelului tău chiar atunci, voi reveni eu cu un apel, imediat ce sunt disponibil.

Dacă încă nu eşti decis şi te întrebi

 • Cum mă poate ajuta un curs foto online live în fotografia de nuntă de exemplu?

 • Cum voi putea invăţa live, de la distanţă, modul de folosire a bliţului extern ataşat unui aparat foto, în şedintele mele foto indoor sau outdoor?

   

 • Cum voi putea participa la acest curs fără să îmi fac griji că modelul aparatului meu foto DSLR sau Mirrorless nu va coincide cu modelele aparatelor foto folosite in scop didactic de trainer în timpul cursului?

Și lista poate continua.

 

E la fel de posibil că odată ce ți-ai pus întrebări că cele de mai sus, să îți vină în minte și alte întrebări conexe pentru care vei avea  nevoie de răspunsuri.

 

Și pentru că eu cred că o interacțiune online live, unu la unu, în care vei afla care este tematica de curs foto cea mai potrivită pentru tine, eu îți propun să ne cunoaștem. 

 

Așa că intră în legătură cu mine și astâmpără-ți curiozitatea. E complet GRATUIT!

Să îţi zic câte ceva despre mine

Respir fotografie că-i cu parfum de magie și mă consider „bolnav de fotografie în formă continuată“.
Trăiesc din și pentru fotografie…din fascinație pentru lumea de dincolo de prezent. Începând din 1994.

Și îmi plac provocările. Profesionale desigur. Cred că se vede în poza de mai sus. Aparatul foto a supraviețuit.

1,2 milioane click-uri făcute doar cu aparate foto digitale

Alea făcute cu aparate foto analogice (pe film) încă nu le-am numărat, dar îmi amintesc că schimbarea pe sistem digital am făcut-o începând de prin anul 2001.

1000 clienți multumiți să tot fie dacă mă gândesc bine

Aceştia sunt doar cei cu care am lucrat pe bază de angajament la evenimente, şedinţe foto sau proiecte corporate. Nu îi mai adaug şi pe cei care îmi călcau zilnic pragul studioul foto din Timișoara din Calea Aradului, pentru developări de poze și serviici foto curente (care erau cu sutele pe saptămână), pentru că altfel nu mai termin cu număratul.

Portofoliu fotografic

Nuntă, Botez, Ședințe foto in & out-door, Food, Business & Produs,  Personal Work

Organizez cursuri foto din 2011

Am zis că după atâția ani petrecuți în acest magic univers, ar fi mare păcat să nu împărtășesc și cu tine tot ce am învățat în aproape 30 de ani de pozat „non-stop”.

Alături de foştii mei cursanţi

Părerea lor