TESTIMONIALE

"Am avut plăcerea și norocul de a-l avea aproape pe Sandu la unele dintre cele mai importante momente din viața mea și a familiei mele. Întotdeauna o prezență energică dar totodată discretă el reușește prin cadrele sale să surprindă în mod inspirat atât atmosfera cât și vibrația fiecărui moment într-un mod aparte.

 

Creativ și inspirat el generează prin meșteșugul sau o perspectiva deosebita care potențează și însuflețește peste ani amintirile cele mai dragi."

 

Florin, Timișoara

"Ședința foto în studioul Bialiș Photography a fost o experiență extraordinară, mult mai mult decât o ședință foto minuțios pusă la punct și discutată dinainte precum și pe parcursul acesteia, și asta datorită profesionalismului și pasiunii fotografului pentru munca pe care o face.

 

Mă așteptam la o ședința foto standard, plictisitoare, aridă și pur tehnica, în schimb, cu ajutorul lui Alexandru aceasta s-a dovedit a fii amuzantă într-o atmosferă relaxantă și care mai presus de orice și-a atins scopul – fotografia fiind una de tip business - pentru că da, prima impresie contează.

 

Mă bucur că am avut inspirația și intuiția de a alege Studioul Bialiș Photography și cu siguranță voi repeta această experientă!"

 

 

Carmen, Timișoara

 

"Am intrat in studioul lui Alexandru cu dorința de a-mi crea o nouă imagine care să ajute la relansarea carierei mele, știind că prezentarea profesionistă face diferența.

 

Într-o atmosferă destinsă am participat și m-am simțit ca o persoană foarte importantă, la crearea portofoliului meu de fotografii care s-au dovedit a fi altfel ....jocul de lumini și umbre aducând prestantă, claritate și într-un cuvânt un alt eu.

 

Recomand tuturor celor care doresc să facă diferența să-l contacteze pe d-nul Alexandru Bialiș"

 

 

Dorin,  Timișoara

"Alexandru este un perfecționist în adevăratul sens al cuvântului. Tratează fiecare detaliu cu seriozitate și cu profesionalism și până nu iese totul perfect, nu renunță!

 

Am avut onoarea să-l văd cum lucrează și am fost uimită de felul dedicat în care lucrează! Mă bucur că există astfel de oameni și îl recomand cu încredere pentru orice fel de eveniment. Când spui Alexandru Bialiș spui calitate, excelentă, seriozitate, profesionalism și implicare!"

 

Monica, Tulcea

"Văzusem fotografii făcute de Sandu și am auzit că este un profesionist, asa că am apelat cu încredere la el. Este un fotograf care pune accent pe calitate, e flexibil și glumeț și face cu atâta ușurință ca fotografiile să aibe culoare și viață.

 

Pentru calitate și profesionalism îl recomand cu căldură!"

 

Andreea A., Timișoara

"Sandu este un special, creativ și pliiiinnn de o faină nebunie :)

mă uit de fiecare dată cu drag la pozele de la nuntă și nu pot să zic altceva decât un mareee: Mulțumesc!!!

 

Sandu este un artist!"

 

Iulia & Radu, Timișoara

"Colaborarea noastră cu Alexandru Bialiș o pot sintetiza în câteva cuvinte: profesionalism, implicare 100% în proiect și multă..multă bună dispoziție.

 

Recomandăm cu cea mai mare încredere!"

 

Alexandra & Daniel, Timișoara

"Am avut plăcerea să colaborez cu Alexandru cu diferite ocazii încă din anii ‘90 și o voi face în continuare datorită calității serviciilor,  precum și al seriozității sale.

Îl recomand cu căldura."

 

 

Ciprian, Timișoara

Cu Sandu am relaționat foarte bine de la bun început, discutând cu mine așteptările față de proiect (botezul fetiței) în detaliu.  Exigențele mele, pasionat la rându-mi de fotografie, au fost împlinite în totalitate. Rezultatul a fost un album complet cu shot-uri care surprind foarte bine momentele și emoțiile lor,  fără cadre artificiale, cu unghiuri diverse și o calitate excelentă a print-ului final. Excelentă colaborare, iar pentru următorul botez, dacă va veni, voi apela negreșit la Sandu."

 

Calin,  Luxemburg

© 2017 BIALIS PHOTOGRAPHY | Webdesign aniQa MediaDesign

TESTIMONIALE